Om meg

Bokelskerinnen er en bokblogg for deg som er glad i bøker og ønsker lesetips, samt vil bli bedre kjent med ulike forfattere og holde deg oppdatert på de nye boktitlene i inn- og utland. Her inne vil du blant annet finne aktuelle bokanmeldelser av både norske og utenlandske bøker, litteraturnyheter og forfatterintervjuer. Vær Varsom Plakaten brukes som en rettesnor for innleggene mine.

elinJeg som skriver bloggen heter Elin Brend Bjørhei. Til daglig er jeg serieromanforfatter hos Cappelen Damm, i tillegg til å jobbe som bokanmelder i VG og litteraturjournalist i BOK365 og nettsidens magasiner.

Jeg mottar ingen inntekter fra bloggingen min, og blir heller ikke betalt av noen forlag for å skrive om bøkene deres på denne bloggen. Jeg står helt uavhengig, og bloggen representerer mine personlige meninger. Jeg velger selv ut hvilke bøker jeg vil skrive om og fokusere på. Jeg er ikke er del av noe affiliate program, og tjener ikke noe på at du klikker deg videre på eventuelle linker. De gangene jeg skriver om en bok basert på et anmeldereksemplar fra et forlag vil det være opplyst i innlegget.

Jeg anmelder i all hovedsak ikke norske selvpubliserte bøker, eller bøker utgitt på forlag hvor forfatteren er pliktig til å forhåndsselge et visst antall av utgivelsen.

NB: Innholdet på denne bloggen tilhører meg personlig, og kan ikke brukes uten tillatelse av meg.